عسل دیابتی

900,000 تومان

 

عسل دیابتی چیست؟

بیش از دو سوم یا 70 درصد مواد تشکیل دهنده عسل طبیعی و ارگانیک کربوهیدرات است و مقداری هم قند (فروکتوز، گلوکز و ساکارز)، این مواد تشکیل دهنده مطمئنا بر روی قند خون تاثیرگذار هستند و از این رو افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند باید تحت نظر و مشورت پزشک عسل طبیعی یا ترجیحا عسل دیابتی مصرف کنند.

عسل دیابتی، عسلی مخصوص است که شاخص گلوکز و ساکاروز آن کمتر و فروکتوز آن بیشتر است چرا که میزان گلوکز خون افراد دیابتی بالا است. در نتیجه افراد دیابتی باید عسلی با گلوکز پایین مصرف کنند.

عسل مناسب برای بیماران دیابتی باید مقدار ساکارز پایین تر از میزان استاندارد (میزان استاندارد و طبیعی ساکاروز برای عسل طبیعی در نهایت باید 5 باشد)، این محصول مزرعه مبینا بهترین عسل دیابتی است چرا که میزان ساکارز آن کمتر از 2 درصد است.

 

واحد: 1 کیلوگرم

Description

خواص عسل دیابتی

این محصول ارگانیک فواید زیادی برای سلامتی شما دارد اما به دلیل خاص بود عسل دیابتی می تواند خواص و فواید درمانی زیاد داشته باشد که در ادامه به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.

بهبود تولید انسولین

هورمون انسولین در لوزالمعده (پانکراس) تولید می شود و به واسطه تولید انسولین یک ماده به نام پپتید C در بدن آزاد سازی می شود، مصرف عسل دیابتی موجب افزایش و جلوگیری از کاهش پپتید C و در نتیجه انسولین شده و برای بیماران دیابتی و حتی دیگر افراد نیز مناسب است.

بهبود و درمان زخم های دیابتی

همانطور که می دانیم عسل علاوه بر مصرف خوراکی به صورت موضعی نیز برای بهبود و درمان سریع تر زخم ها نیز استفاده می شده است و ثابت شده که مصرف عسل دیابتی تاثیر بیشتری بر روی بهبود و درمان زخم ها دارد.

کاهش وزن

کاهش وزن تنها به مصرف عسل بستگی ندارد اما عسل دیابتی به دلیل داشتن شاخص گلیسمی پایین تر نسبت به دیگر انواع عسل و قندهای آن ساده تر به آرامی جذب بدن می شود همین موضوع باعث تثبیت قند خون شده و اشتهای شما را بیشتر کنترل می کند.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “عسل دیابتی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *